Dyrekostumer | Dyrekostumer er sjovt for alle aldre

Dyrekostumer

Dyrekostumer giver anledning til en masse sjov, uanset om det er børn eller de voksne, der tager dem på. Med dyrekostumer kan man være ”in character” som noget farligt eller måske lidt sexet inden for dyreverdenen. Eller man kan bare more sig over, hvordan man ser ud som abe, pingvin eller elefant for en dag.

 

Har du for resten hørt om begrebet furries? Det er unge og voksne, der synes det er sjovt at klæde sig ud i dyrekostumer. De skal ikke til temafest eller fejre fastelavn, men kan vidst lide at identificere sig med dyret. Kulturen med at være ”furry” er opstået tilbage i 90erne, og i dag findes der store events, hvor der kun er adgang iklædt dyrekostumer.

 

Dyrekostumer til børn

 Mange børn elsker udklædning og at lege, at de er prinsesser, trolde eller et dyr. Dyrekostumer er derfor oplagt, når du vil føje noget nyt legetøj til ungernes fantasifulde leg. Kostumerne lægger altså op til mere kreativitet og leg end stilletid foran skærmen. Ja, det kan vel ligefrem være en bagtanke at give ungerne dyrekostumer med hænderne dækket, så tablet’en er svært at bruge.

  

Hos Dramashop.dk kan du finde et udvalg af sjove dyrekostumer i både børnestørrelser og til voksne. De har nogle ret cool kostumer at vælge imellem til lave priser. De har selvfølgelig de klassiske yndlingsdyr som løve og elefant. Men havde du gættet på, at du også kan købe billige dyrekostumer, hvor du kan blive en hummer, et æsel eller en haj? Det er da originalt tænkt.

 

Dyrekostumer til sidste skoledag

 Vil du være et nuttet, farligt eller et fjollet dyr på sidste skoledag? Du kan vælge dyrekostumer, der dækker hele kroppen i blød ”pels” – eller bare købe tilbehør som fx en hale eller ører, og så sætte det sammen med noget af dit eget tøj.

  

Måske gider du egentligt ikke at rende rundt i et stort kostume hele dagen. Så kan du i stedet tage en kjole på med dyreprint eller mørke shorts og t-shirt på sammen med pelshale og fine spidse ører. Hvis du eventuelt går all in på ansigtsmaling i stedet for kostumet, så vil ingen tænke på, at du ikke har købt et dyrekostume.

 

Hvor køber du billige dyrekostumer?

 Dyrekostumer behøver ikke at koste ret meget. Og det er jo dejligt, for det er jo nok de færreste af os, der ligefrem får brugt kostumet mange gange, efter at det er blevet købt. Dramashop.dk har billige dyrekostumer og tilbehør til meget få penge. Bestiller du online, har du pakken inden for nogle få hverdage. Ganske nemt.