Ansigtsmaling

Grimas ansigtsmaling

Ansigtsmaling er en uundværlig tilføjelse til den perfekte udklædning. Faktisk er det mange gange ansigtsmaling der gør dit kostume helt unikt.

 

Grimas ansigtsmaling er sminke i god kvalitet, der er uskadeligt for huden og let at anvende, når der skal ske noget særligt til halloween, fastelavn eller måske til børnefødselsdagen eller vejfesten. Grimas ansigtsmaling er både til dig, der er inviteret til udklædningsfest, men ikke er så vild med udklædning, og til dig, der vil gøre noget ekstra ud af forklædningen eller stimulere ungernes fantasi. Grimas ansigtsmaling er også populært hos professionelle makeupartister på teatre med mere.

 

Med Grimas ansigtsmaling kan du let skabe et uhyggeligt ar eller sorte rande under øjnene. Så kan du være udklædt til kostumefesten, selvom du eventuelt bare kommer i dit almindelige festtøj. Elsker du at klæde dig ud, så kan ansigtsmaling skabe det sidste ekstra, der komplimenterer dit kostume. Så kommer du ikke med et ”bart” ansigt, når du ellers har klædt dig flot ud. Mangler du idéer til flot ansigtsmaling, så er der masser af inspiration at finde i diverse udførlige tutorials på Youtube, hvor du kan se, hvordan du gør. 

 

Børn elsker udklædning og leg med identitet. Så skal de rigtig forkæles, så øv dig i nogle forskellige ansigtsmalinger eller bestil en professionel ansigtsmaler. Legen bliver lidt sjovere, når man er monster, løve, zombieprinsesse eller snedronning.

 

Sådan bruger du Grimas ansigtsmaling

 

Grimas ansigtsmaling er allergitestet og i en cremet konsistent, der er let at arbejde med. Malingen er helt uskadelig for huden og kan let fjernes med vand og makeupfjerner, når festen er slut.

 

 

Brug en svamp fugtet i lidt vand eller en fugtig pensel til at påføre en base af Grimas ansigtsmaling. Med forskellige pensler kan du male i flere lag og skabe en flot ansigtsmaling. Mal eventuelt helt op til hårgrænsen for at overbevisende og flot look, der fylder hele ansigtet. Eller afgræns dit motiv med en kant, hvis du eksempelvis tegner en maske om øjnene.

 

Holdbar og skånsom ansigtsmaling

 

Grimas ansigtsmaling er yderst holdbar og tørrer hurtigt. Det er en fordel, hvis du lægger ansigtsmaling på børn, der hurtigt bliver utålmodige eller ofte tørrer sig i ansigtet. Sminken holder sig pæn på huden, hvor den ikke bliver tværet ud, selvom du skal have en trøje over hovedet. Og i beholderen holder ansigtsmalingen i op til 3 år, efter at du har åbnet farverne. 

Farverne er meget mættede, og selv den hvide farve behøver kun et enkelt lag for at dække. Derfor er Grimas ansigtsmaling også en favorit på teatrene, hvor sminken skal være synlig på lang afstand. Ansigtsmalingen er nem at arbejde med og skånsom for huden, så du kan bruge den til teaterforestillinger aften efter aften.